Hentai Collection

Kizárólag 18 éven felülieknek! Hentai játékok, filmek, mangák, leírások, stb.Ha van valami kérd és megpróbálom beszerezni x)

Friss topikok

Utolsó kommentek

Ajánlott oldalak

Archívum

Spice & Wolf - D.L. Action 43 - Doujin Hentai Manga

2008.09.08. 21:53 Z3N

Kedvenc anime fajtámból egy darab. Gyengéim a nekomimi és egyéb hasonló animék/hentaik.(jelenesetben Ookamimi) A D.L. Action 43 pedig egy létező anime a Spice & Wolf alapján készült. A manga 34 oldalas angol nyelvűre fordított, így remélhetőleg sokatok megérti. Kedves és rendkívül jól kidolgozott történet, igényes rajzolással, minimális cenzúrával. Jó olvasgatást :)

Mielőtt még azonban a letöltésre kattintotok egy apró megjegyzés:

Tudjátok miért van minden (de tényleg MINDEN) cenzúrázva Japánban? A dolog egyszerű. A II. VH után amerika ugyebár megszállta. Azok amlyen "prűdek" hoztak egy törvényt: Kötelezően cenzúrázni kell mindent... és igen, ez a törvény máig él, nem törölték el. Sajnos -_- Holott az USA ontja magából a pornót >.> De hát ez van, ezt kell szeretni, még így is szerintem a Japánok a legjobbak ebben az iparban ^_^ (Minden nem cenzúrázott Japán erotikus tartalom külföldi eladásra szánt így kerülve ki a törvényt ^_^)

Spice & Wolf - D.L. Action 43 - Doujin

Ha a letöltő link nem működik, írj kommentet és újat rakok fel :)

Szólj hozzá!

Címkék: manga hentai doujin

A bejegyzés trackback címe:

https://hentai.blog.hu/api/trackback/id/tr51654671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása