Hentai Collection

Kizárólag 18 éven felülieknek! Hentai játékok, filmek, mangák, leírások, stb.Ha van valami kérd és megpróbálom beszerezni x)

Friss topikok

Utolsó kommentek

Ajánlott oldalak

Archívum

Night Shift Nurses

2008.09.10. 20:36 Z3N

Nos ma még a Hentai játék mellett bemutatom a valaha készült legdurvább Hentai videót a Night Shift Nurses c. "különlegességet". (Mangában van sokkal durvább) Aki úgyvéli, hogy van ennél durvább Hentai amit meganimáltak az rosszul hiszi. De komolyan. Sokkal volt dolgom de ez felülmúl mindent így ha valaki meg akarja nézni javaslatom: !!!ERŐS GYOMOR!!! A történetről röviden nem akarok lelőni sokmindent:

 A főszereplőnk: Dr. Ryuji Hirasaka aki híres orvos palánta volt, nagy karriert jósóltak neki de egy eset útán eltűnt a nyílvánosság elől. 10 év útán keresték fel egy állással egy korházból hogy... mint kiderül, sex rabszolgákat kell kiképznie a nővérekből... Így megkezdi kiélni aberrált viselkedését a nők iránt ami miatt abba hagyta még régebben az orvosi pályát. A legbrutálisabb... vagyis nem, ez nem pontos kifejezés. Szóval eléggé gyomorforgató "kísérleteket" próbál ki rajtuk. Megfigyelhetjük ahogy a női karakterek lassan a doktor alárendeltjei lesznek így egy pszichológiai drámának is tekinthető.

A jelenetek kidolgozása elsőrendű és aki nem riad vissza a durvább jelenetektől (és itt tényleg durvára gondolok, tehát itt az "arany nedű" csak a kezdet) az jót fog "szórakozni" rajta. Az első részek még nem is durvák, de olyan a 3-4 résztől jönnek be az igazán extrémek. Aki úgyérzi kibírja (mint én xP) az nyugodtan nézze végig, érdemes.

Van második évadja és extra részei, de azokhoz nem találtam még értékelhető letöltő linket de ha lesz frissítek, vagy végső esetben én magam töltöm fel rapidra :)

Night Shift Nurses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ep1: http://megadownload.net/download/mu/amg7wced/nsn1.part1.rar

http://megadownload.net/download/mu/9s90x088/nsn1.part2.rar

http://megadownload.net/download/mu/x7xhu7f6/nsn1.part3.rar

Ep2: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.2.avi

Ep3: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.3.avi

Ep4: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.4.avi

Ep5: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.5.avi

Ep6: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.6.avi

Ep7: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.7.avi

Ep8: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.8.avi

Ep9: http://megadownload.net/download/mu/bulkqkl9/night_shift_nurses_vol.9.avi

 

3 komment

Címkék: video night hentai shift nurses

A bejegyzés trackback címe:

https://hentai.blog.hu/api/trackback/id/tr30657768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lolicon 2008.09.11. 09:12:43

sexybeach 3
kérjük tesztelésre!:D

Z3N 2008.09.11. 18:35:47

Letöltés alatt áll máris, még nem volt hozzá szerencsém :) amint sikerült kipróbálni már kerül is fel ^_^ Ha torrent sebessége nem változik akkor még éjfél előtt lent lesz így pénteken várható az elemzés már ha Vista alatt is elindul >.

ThE eNd 2009.02.10. 21:33:43

Szia a Night Shift Nurses-nek az első részéből a part2.rar (megadownload.net/download/mu/9s90x088/nsn1.part2.rar) link nem jó, vagy le lett szedve. Kérlek javítsad ki. Egyébként király az oldal! Ja és naon örűlnék neki, ha a www.monsterhentai.com oldalon lévő animekből párat betudnál szerezni. (archive résznél vannak).

ThE eNd
süti beállítások módosítása